Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

16 March, 2012

Yellow tulips

Nail polish: Kiko n° 390 Light Green
Acrylic colours
5 comments:

 1. lale su prelepe :) blog je u pripremi :D a sta mislis da probas ovako da nacrtas lale mislim da ces uspeti http://www.youtube.com/watch?v=dRDdtT0i1Ag&feature=related

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hvala! :-) Sledećih nekoliko dana dolaze na red i ostale lale, mislim da sam se malo "uvežbala" pa su možda malčice bolje ispale, mada su meni sve drage.. :-)
   Pogledala sam video, čovek fenomenalno radi! Sve može da se proba, samo što su nokti tako maaaaaaliiii.... nema baš mnogo prostora za neke genijalne stvari :-) ili možda treba da nabavim neku lupu? :-)
   Super za blog, baš mi je drago! :-)

   Delete
 2. ove lale do sad su odlicne verujem da ce sledece biti jos bolje!!!ne znam da li pratis ovaj blog ali evo tutorijala pa mozes da probas na lalama ,ruzama ili nekim drugim cveticima...http://nilvanabischoff.blogspot.com/2011/06/francesinha-twiggy-com-botoes.html

  ReplyDelete
 3. e ovi su mi super, dobre si boje složila :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Htela sam da napravim bele tulipane, ali kada sam završila sa oslikavanjem pozadine i listova nekako mi se bolje "uklapala" žuta boja i iako žuta baš i nije moja boja na kraju mi se dopao konačni efekat! :-)

   Delete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)