Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

03 April, 2012

Green harlequin

Kiko n° 390 Light Green 
Acrylic colours
Kiko n° 103 top coat gel look ultra glossy effect











8 comments:

  1. super mi je ovaj svjetlozeleni kiko, svaka čast na preciznoj ruci :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Sećam se da ti se ovaj Kiko svideo i kada sam sa njim napravila tulipane, u pitanju su bili Žuti tulipani na ovoj istoj zelenoj podlozi :-)

      Delete
  2. ne znam da li ti uopste stizu moji komentari...ovo je prelepo SVAKA TI CAST!!:D kako uspevas da nacrtas tako i na drugoj ruci?Makica

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tvoji komentari mi stižu, hvala ti na njima! Problem je što ponekad, ne znam iz kog razloga, tvoji komentari završe u Spam-u, pa odatle moram da ih iskopam i onda se pojave na blogu..
      Ovo ne uspevam lepo da nacrtam i na desnoj ruci, zato na nokte desne ruke stavim samo zeleni lak i gotovo, bolje tako nego da mi desna ruka izgleda kao da su deca na njoj crtala.. :-)
      Inače, ima nekih stvari koje uspem dosta dobro da nacrtam i na levoj i na desnoj i onda to i uradim, a ako se radi o nekim preciznim stvarima kao što su ove linije, leva ruka mi nije ni izdaleka dovoljno "uvežbana" da ih napravi i ne znam da li će ikada biti...

      Delete
  3. Anche questa, spettacolare come la precedente. Grazie mille per la risposta nel post di prima, ci devo provare anch'io, e magari visto la non coprenza dei colori acrilici, farò la base bianca!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Grazie! Con questa non ho avuto tanti problemi :-) Per la base ho scelto il verde chiaro, poi l'ho lasciato in alcuni quadrettini e gli altri li ho riempiti con verde scuro e bianco.. :-)

      Delete
  4. grozno, muahahaha nasla sam manikuru za kritizirat :D p.s. mrzim zelenu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni ja nisam mnogo volela zelenu boju, a da vidiš nekako je sada počela da mi se dopada i koristim je mnogo češće nego ranije.. Dobro, možda mi se više dopadaju neke tamnije nijanse zelene... :-)
      Uh, znači kad objavim nešto zeleno biće kritikovanja! :-)

      Delete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)