Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

25 January, 2012

My third blog: Raggio di Luna Painted Rocks

Oggi è nato il mio terzo blog, si chiama “Raggio di Luna Painted Rocks” e su questo blog presento un altro dei miei hobby: dipingere sui sassi. 
Date un’occhiata! :-)

Danas je „rođen“ moj treći blog, zove se „Raggio di Luna Painted Rocks“ i na njemu predstavljam još jedan od mojih hobija: oslikavanje kamenja. 
Pogledajte! :-)
  
Today my third blog is born, it’s called “Raggio di Luna Painted Rocks” and I present another one of my hobbies: painting on rocks. 
Have a look! :-)




6 comments:

  1. Replies
    1. Hvala! Imam dosta nakupljenog materijala tj. fotografija svih oslikanih kamenova i kamenčića, treba samo da sredim fotografije i da pripremim postove, a za to treba dosta vremena... Bitno je da je i taj blog krenuo, pa će polako malo po malo sve i svašta na njemu biti objavljeno! :-)

      Delete
  2. Jao, super!! =)) Naverjetno si natančna in poterpežljiva!
    Že spremljam novi blog! =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Natančna? OK, može da prođe.. :-) Poterpežljiva? Mmmm...mislim da nisam baš takva u životu, mada se trudim da budem.. Ampak, kada radim sa crepovima, kamenjem, noktima, portretima i slično, onda sam zares poterpežljiva :-) Iako smo uvek bile daleko, ti me već mnogo godina poznaješ i znaš malo više o svemu čime sam se bavila i šta mi se dopada i već si imala prilike da vidiš moje radove i uživo, a to je ipak malo efektnije nego na fotografijama :-)

      Delete
  3. pa ženo, ti si pravi renesansni primjerak :-D
    ima li uopće išta što ti ne bi išlo ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha...! :-) Slatko si me nasmejala! :-)
      Nemam više stvari koje bih mogla da objavljujem, mislim da neće biti više mojih novih blogova! :-) A i od ova tri bloga predviđam dug život blogu o noktima, a nadam se da blogovi o crepovima i kamenčićima neće vremenom biti pokriveni paučinom, nego da ću nešto novo raditi i po tom pitanju... :-)

      Delete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)