Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

14 June, 2012

Flowers on Essence Hard to Resist

Spesso le cose semplici sono molto belle... :-) Io adoro questi colori e questi fiorellini!
Često su jednostavne stvari vrlo lepe... :-) Ja volim ove boje i ove cvetiće!
Often the simple things are very pretty... :-) I love these colours and these little flowers!


Essence n° 76 Hard To Resist
Acrylic colours
NYC n° 138 Classy Glassy top coat











19 comments:

  1. OH, so delicate and lovely, love it!

    ReplyDelete
    Replies
    1. :-))) I knew it...! I used blue (and you like this kind of blue) and I draw flowers (and you're the queen of flowers)... so I thought you could like this! :-)

      Delete
    2. LOL, you are so silly - that's why I love you hahahaha (and because you do fantastic nail art of course)

      Delete
    3. :-))) This time it was so easy catching you in my "net" ;-)

      Delete
  2. I also wanted to say "so delicate" :))).
    Looks amazing! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, I'm happy you like it too :-) It was not difficult, I enjoyed doing it and I like the final result! :-)

      Delete
    2. It doesn't look easy! :)

      Delete
  3. Ja, tudi meni so všeč te barve in te majhne rožice!! =)) Je pa zaradi kontrasta temno modre in bele barve ter toliko rožic manikura verjetno zelo opazna, imam prav?
    Kako pa reagirajo na tvoje poslikave v službi, tako sodelavci kot stranke? Tega nisi še nikoli omenila, ampak verjetno ne ostanejo ravnodušni in po moje vsak dan dobiš ogromno pohval. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. U pravu si, manikir je "upadljiv" i zato sto je veliki kontrast izmedju bazne boje i cvetova, a i zato sto je bazna boja plava, sto je za veliku vecinu osoba jako neobicno, ali za nas "lakoholicarke" nije, mislim da se slazes sa mnom :-)

      Na poslu koleginice redovno "prate" moje nove manikire, ako se ne vidimo po par dana zbog razlicitih radnih smena, kada se vidimo prva stvar koju mi kazu je: "Daj da vidim nokte!" :-)

      I stranke su zainteresovane, ima nekih koje redovno prate moje radove (to su stranke koje vidim skoro svaki dan), a ima i nekih koje sam mozda prvi put videla a ipak su primetile moj manikir i dali mi kompliment!
      Ima dosta devojaka i zena koje imaju negovane nokte i koje odlaze u kozmeticke salone na nadogradnju noktiju, ali mislim da ni jedna sama sebi ne radi nokte ovako kao sto to ja radim... A bas bi mi bilo drago da nadjem jednu takvu, pa da razmenjujemo iskustva! :-)

      Delete
    2. Hihihi, sem si kar mislila, da tvoji nohtki ne ostanejo neopaženi tudi od strank! ;D Ampak veš kaj - tudi če do zdaj še nisi našla takšne punce, ki bi si tudi sama slikala po svojih nohtih, boš mogoče katero za to navdušila ravno ti! ;D

      Delete
    3. Nekako mi izgledaju kao da nece da se potrude... Naravno, lakse je ako odes da ti to neko drugi uradi, ali osim toga sto moras da platis za tu uslugu, sigurno se ne osecas toliko zadovoljna kao kada sama sebi uspes da napravis neki lep manikir! :-)

      Delete
  4. ajme ovo super izgleda, rado bi jednu ovakvu manikuru, al nema sanse da bi latice uspjela tako nacrtat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! Znas da latice nisu nacrtane lakom nego akrilnom bojom? A crtati akrilnom bojom je sto puta lakse nego crtati lakom :-)

      Delete
    2. nisam sigurna da bi meni i akrilne pomogle XD

      Delete
    3. Ja sam prilicno sigurna da bi ti pomogle! Najvaznije je da se bazni lak lepo osusi pre nego sto pocnes da crtas... a onda i ako nesto zabrljas, uz malo vate i vodice za sekund to odmah obrises i krenes iz pocetka sa bojom, a lak ostane neostecen! Divota! :-) To me je na pocetku izludjivalo dok sam radila samo sa lakovima, nesto zabrljam pa moram sve da skidam acetonom, obicno tako brisuci obrisem i nesto na susednom noktu, pa onda krecem iz pocetka sa baznim lakom (jedan, dva, tri sloja...) i tako mi se par puta smucilo pa sam odustala... A onda sam krenula da koristim akrilne boje.. :-)

      Delete
  5. predivno... izgledaju baš kao naštampane, savršene u svakom pogledu, i super odabir boja, naravno :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ovaj manikir izgleda kao da su ga cetiri osobe osmislile: Lendoxia je odabrala boju, Maria je odabrala motiv (cvece, naravno), a ja sam bila fizicki radnik koji je sve to izveo! A ko je cetvrta osoba? Pa eto, to si ti, mozes lepo da uzivas u svemu tome sto vidis! :-)

      Delete
  6. Kako lepo izgledaju kao najfiniji porcelan!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti! :-) Dosta upadljiv manikir, tesko je da ti to ne primete na noktima, i zbog kontrasta boja, a i zbog plave boje koja nije bas tako uobicajena za videti na noktima! A ja je obozavam! :-)

      Delete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)