Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

06 December, 2015

Santa Claus

18 comments:

  1. What a cute little Santa in blue - maybe new Santa fashion as of this year :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, Maria :-) The truth is that I got it last year, but not in time to show it before Christmas... so I do it this year :-)

      Delete
  2. Deda Mraz je meden. Kod ovih 3D ukrasa, kada fiksiram samo nadlakom, lako otpadne, a ako ga zalijem del-nadlakom, nekako mi izgubi originalni izgled. Zato me nteresuje kako si ga fiksirala i je li postojan. Hvala.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sto se tice 3D ukrasa, njih mogu da nosim samo za neke specijalne prilike, posto kod mene u supermarketu u kome radim nema sanse da mi nesto od ovoga izdrzi jedan dan na noktima, cak i kada bih ga lepila nekim super izdrzljivim lepkom...
      Ne mogu ti dati informacije da li je postojan iz prostog razloga sto ja menjam manikir svaki dan ili skoro svaki dan, zavisi od slobodnog vremena...
      Mislim da bi sigurno duze trajao kada bi se zalio gel nadlakom...
      Deda Mrazici su medeni, ali su za moje nokte preveliki, ali sigurno cu ih iskoristiti za neki drugi tip Bozicne dekoracije :-)

      Delete
    2. Hvala ti na iscrpnom odgovoru. uglavnom me interesuje zbog prijateljica koje me ponekad zamole da im uradim nesto sa ukrasima. Inace,i ja sve "bling" manikire radim vikendom, jer na posao ne smem da nosim ni duge nokte (uspem da prosvercujem neki milimetar duze), ni jarke boje, osim na odmorima, za praznike i vikendom.

      Delete
    3. Kod mene ukrasi ne mogu dugo da "prezive", ali bar mi nije zabranjeno da imam duge nokte i sve boje sveta! :-) Na zalost, nokti mi retko narastu toliko koliko bih ja zelela da budu dugacki, ali zato sa bojama eksprerimentisem kad god imam prilike! :-)

      Delete
  3. Awww....That santa is sowww cute....Love it. <3

    ReplyDelete
  4. Baš je fora djedica, ali baš kao što kažeš - samo za neke jako posebne prilike :) Imam osjećaj da bih ga ja odmah zakačila s nečim i jadan bi brzo stradao ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigurno ga treba "ucvrstiti" sa dosta top-coat-a ili sa gelom, a presladak je :-)

      Delete
  5. hahaha i djed mraz se mora pojavit u mojoj omiljenoj boji :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Konacno je skinuo ono crveno odelo i obukao ovo koje je savrseno! :-)

      Delete
  6. a mislim, ovaj djedica u plavom je sigurno rađen po narudžbi ;)
    presladak je :D

    ReplyDelete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)