Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

13 June, 2012

Essence: Choose Me, Where Is The Party, Hard To Resist, In Style, Galactic Black

Vi presento alcuni smalti Essence / Predstavljam vam nekoliko lakova za nokte Essence / I present to you some Essence nail polishes: 
38 Choose Me
43 Where Is The Party
76 Hard To Resist
77 In Style
85 Galactic Black


Li ho avuti nei miei due bellissimi pacchetti, uno arrivato da Belgrado e l'altro arrivato dalla Slovenia :-)
Dobila sam ih u moja dva prekrasna paketa, jedan je došao iz Beograda a drugi iz Slovenije :-)
I got them in my two beautiful packages, one of them came from Belgrade and the other one came from Slovenia! :-)


Fotografie: fuori al sole, due strati di smalto, senza top coat.
Fotografije: napolju na suncu, dva sloja laka, bez top coat-a.
Photographs: outside in the sun, two layers of nail polish, without top coat.


Essence n° 38 Choose Me









Essence n° 43 Where Is The Party?








Essence n° 76 Hard To Resist








Essence 77 In Style








Essence n° 85 Galactic Black







20 comments:

  1. Uau, kako so lepi na tvojih nohtih! Moj najljubši je Choose Me! in mislim, da si ga dobila kar v obeh paketih. Super, ker je najlepši, hihi! ;)
    Kako pa ti je všeč Where Is The Party? Jaz se še vedno nisem odločila, v steklenički mi je noro lep, na nohtih pa... Ne vem, mogoče me motijo proge od čopiča. Pri tebi mi izgleda ok, na sebi pa ga nekako ne maram. :-S
    Če se prav spomnim, je pri Hard To Resist dovolj le en sloj, kar je super! Ostalih dveh pa nimam, ampak In Style izgleda super, Galactic Black pa je podoben mojemu Hunt Me If You Can iz Vampire's love kolekcije. Na tvojih nohtih me celo spominja na Bridal Veil, uau! =))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, Choose Me sam dobila u oba paket, ali nema veze, flasice su male i druga flasica mi je "rezerva"! :-)
      Where is The Party mi se bas dopada, ima jako lepo prelivanje boja iz jedne u drugu :-)
      Hard To Resist ima super moc pokrivanja, i bas sam njega iskoristila za manikir koji dolazi u sledecem postu :-)
      U pravu si, Galactic Black jako mnogo podseca na Bridal Veil i ja ga mnogo volim! :-)

      Delete
  2. A lot of nice colors - thanks for sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I got them in gift-packages from Belgrade and Slovenia, so when I use them I think about people who sent them to me and I'm even more happy when I use them! :-)

      Delete
  3. I have only Choose Me, but all of them are such a pretties! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I can't get them here where I live, but I was lucky to get them in my beautiful packages from my sister and my cousin :-)

      Delete
  4. nemam još ovog crnog, zamisli ;-)
    where is the party bi puno bolje izgledao da si ga stavila preko crnog, ali ti me ne slušaš... ma šta da radim s tobom ;-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh, nemoj da budeš tako stroga :-) Ne sećam da si mi rekla da ga stavim preko crnog, ali to je sigurno zato što sam zaboravna :-) Imaću to na umu sledeći put :-) Baš sam danas u tvom postu Wild Thing uočila kako lepo stoji Ebalay 004 na crnoj podlozi! :-) Imam jedan takav sličan koji me je 2 puta namučio, mazala sam ga u 4 sloja i uopšte mi se nije svideo, a sada ću ga probati preko crne boje, sigurno će biti mnogo bolji efekat, hihihi...

      Delete
    2. ma lipo sam u postu rekla da ovakvi lakovi puuuuno bolje izgledaju preko crnog... ali me nitko ne sluša, šmrc :-(

      Delete
    3. Nemoj molim te da smrcas :-) kunem ti se da te slusam! :-) Imam neke postove u rezervi, ali kad budem objavila jedan lak koji treba da objavim (a bice namazan preko crne boje) obavezno cu da te spomenem u postu, videces! :-)

      Delete
  5. Choose me volim, Where's the party i ne bas, a ove ostale nisam kupovala, Hard to resist mi je dobar, al imam slicnih pa ne smijem kupovat ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vidis, ovako bi ih ja stavila po redu koliko ih volim:
      1.In Style
      2.Galactic Black
      3.Hard To Resist
      :-)

      Delete
  6. obožavam choose me! predivno izgleda kada se prelakiraju samo vrhovi (kao french)!

    ReplyDelete
  7. Kako kod tebe dobro izgleda Where is the party? ja se bas razmisljam da li da ga uzmem ali onaj preliv na zeleno mi se ne svidja ili je to mozda samo do onog svetla u DM???Galactic Black ,Hard To Resist su savrseni!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa, zaista ima preliv na zeleno (na mojim fotografijama se to zeleno manje vidi), a i malo je providan, pretpostavljam da je napravljen da bi se namazao preko neke druge boje i da bi joj dao drugaciji efekat!
      Dobila sam jedan ovakav slican lak od moje sestre, u pitanju je jedan lak Aura koji u bocici izgleda svetlo plave boje, ali ovog je tipa, znaci providan; kada sam ga mazala samog morala sam da stavim 4 sloja da bih pokrila nokat kako valja..a to mi se nije svidelo... Onda sam poslusala predlog Nail Crazy, stavila sam crnu podlogu, tj. crni lak, pa sam preko crnog laka namazala taj Aurin svetlo plavi i dobio se neverovatno lep efekat... Mislim da je ta vrsta lakova bas za to i namenjena, za neke specijalne efekte, a namazani ovako sami i ne izgledaju bas nesto... :-)
      Steta sto u DM prodavnicama ne postoje probni lakovi, ovde kod mene u prodavnici Kiko za svaki lak je izlozen i probni lak, a izlozen je i selotejp, pa tako otkines komad selotejpa, nalepis ga na ruku, onda mazes sve probne lakove koje zelis da probas i tacno vidis kako izgledaju, pa tako mozes da odlucis da li zelis da ga kupis ili ne... :-)

      Delete
  8. Joooj ne staj mi na muku!!!Kiko ima prelepe boje i dugotrajni su steta je sto ih ovde nema,a DM je obicno opustosen a i pola kolekcija ne stize,sad ces me jos i naterati da uzmem ovaj hahahah...A koji je to Aurin?Toga barem ima ovde na svakom cosku hahah nasi su

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, Kiko ima dobar izbor, prihvatljive cene i OK kvalitet.
      E pa, ako te to tesi, evo ja u mestu gde zivim nemam gde da kupim Essence :-)
      Lak koji sam spominjala je Aura Inches n° 321 Techno, koji ovako izgleda plavkasto-glitterast, ali ne znam da li bi ti se on svideo jer kada se stavi preko crne podloge i on presijava na zeleno, a ti si napisala da ti se zeleno ne dopada... Spomenula sam ga u smislu da pripada toj grupi lakova koji bi trebali da se koriste u kombinaciji sa drugim lakovima, a ne sami :-)
      Ovih dana sam ga imala na noktima u kombinaciji sa crnim lakom kao podloga, napravila sam i fotografije, pa sam mu onda dodala i jedan mali nail art, ali sve te fotografije jos uvek nisam sredila, tako da ce objavljivanje biti samo je neizvesno kada :-)

      Delete
    2. P.S. posto te neko vreme nije bilo ne secam se da li si ucestvovala u mom giveaway-u? Ima nesto iz kolekcije Kiko, pa ako nisi vec ucestvovala ucestvuj, u zaglavlju bloga imas link koji te vodi do tog posta! :-)

      Delete
  9. E tesi me hhaha...Ne dopada mi se ova nijansa zelene u where is the party ali mi je lepa ona zelena magnetna.Jedva cekam da vidim kako je ispalo!!A videla sam taj Aurin al sam ga sve nesto obilazila,sad su me uhvatili ljubicasti lakovi a zuti me prosli hahaah.

    ReplyDelete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)