Questa è una delle cose che mi piace fare - disegnare sulle unghie! Vi presento le mie creazioni...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - oslikavanje noktiju! Predstavljam vam moje kreacije...
This is one of the things I enjoy doing - nail painting! I present to you my creations...

31 May, 2012

Dots frame manicure

NYC n° 264 Violet Black
Pupa Holographic n° 032 Sky Blue
NYC n° 138 Classy Glassy top coat













14 comments:

  1. Bas lepo izgleda a i ova ljubicasto crna je prelepa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepa je, meni se bas svidja. U flasici se vidi da je tamno ljubicasta, kada krenes da lakiras nokte izgleda kao crna boja, ali na suncu tacno krene da se preliva na ljubicasto :-)

      Delete
  2. krasan lak, a ideja s okvirom je super, moram i sama nešto takvo napraviti ;-D
    fantastična kombinacija boja, baš po mom guštu *.*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ideja je naravno "ukradena", ali iako nisam spomenula niciji link u ovom postu ne osecam se kao da sam ideju ukrala i upotrebila, jer su neki ovakav framed nails manikir pomalo svi radili... Secam se da je The Nailasaurus ovo radila sa nekim metalcicima, kristalcicima, glitterima itd. i to joj je uvek vrlo lepo ispalo... A ja sam na raspolaganju imala tackice... :-)
      Mislim da bi bolje ispale da imam drugacije nokte, mislim na one ravno isecene, ali dobro je i ovako, zanimljivo, mozda cu ponoviti u nekoj drugoj kombinaciji boja :-)

      Delete
  3. I'm torn when it comes to framed nails, but I have to admit that this IS nice to look at :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think framed manicure could look better if I had more "squared" nails at the end, like they were cut straight... but I don't have them squared... Anyway I wanted to try and like how it came out! :-)

      Delete
  4. Amazing <3 I'm totally gonna borrow this idea, hope you don't mind :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well, the idea is not really mine, I've seen this kind of manicure (maybe with rhinestones or something similar) on many blogs :-)
      I'm glad you like it!

      Delete
  5. ja vec odavno pokusavam napravit taj border manicure ali mi nikako ne ispadaju dobro. ovi su naravno sjajni ko i uvijek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Ja sam ovaj manikir videla na raznim blogovima i u raznim varijantama, sa linijama, kristalcicima itd. Meni su se tackice ucinile najzanimljivije i svidja mi se kako su ispale, a nije ni bilo tesko, hihihi... :-)

      Delete
  6. Love that polish color! Reminds me of midnight, my favorite time of the day. :) The dotted frame looks awesome, too. Simple and interesting to look at.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you, I'm glad you like it! Yes, I like the colour too (when I first tried it, it came out of bottle like a little surprise!) and the manicure is quick, simple and interesting also to me! :-)

      Delete
  7. Tale kombinacija mi je perfektna! Všeč mi je kontrast med baznim lakom in holo pikicami. Pa že tudi bazni lak sam po sebi je čudovit! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala! Jeste, bazni lak je super! Probaj i ti da ovo napraviš, imaš onu "tačkalicu", a nije uopšte teško :-)

      Delete

I read and appreciate every single comment, but I don't like spamming or link dropping. Please do not link your blog: I always check from your profile! If you want me to read a post of yours or visit your website send me an email (see the contact tab above). Thank you :-)